HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

contest kau cinta pertama aku


ada nampak banner tuhh ? okay ini ialah contest yg ak nak join . sebab ? so , romantik ma~ , dy mcm kisah ak dengan azim . okay lahh 2uhh . ak bole buat karangan kt sini XD . okay jum stat :)


nahh , saya boh picteria dia:) niyy . aww aww kacakk tak ? . 
okay okay jum buat karangan romantik XD . ak kapel dgn dy sewaktu umo ak satu tiga *13 tahun ' it's mean lasz year:) ' kan Azim kan ? err , dy niyy seorang yg take care . sebab tuhh la ak sayang kt dy ♥ . dy pandai amek aty .. dy memang romantik:) . klo korang kapel dgn dy , rasakan betapa bahagia bila besama dgn si dia:) . err , ak boley jatuh cinta dkt dy sebab ? time tuhh ader seorang mamt telah lukakan hai ak , smpai ak menangis ta berenti sehingga Allah S.W.T. memberi dy kpda ak dengan cara ? kami betemu dy mespes *tudiaa~ , dasyiat :P . err , pada hari yg dy add ak terus dy mnta kapel . so , ak terima jea . maklomlakan uqg tengah single:) . sejak ary tuhh ak berasa aman dan selesa dgn kehadiran si dia . dialahh satu satuny yg bole melupakan ak kepada orangyg telah melukakan hati ak . ak berasa sangat besyukur . sekirany dy tidak hadir dalam hidupku . pasti ak akan sengsara sehingga sekarang . 

Kenangan terindah yg tadapat ak lupakan ialah ? apabila dy menelefon ak . kenapa ? sebab suara dy laen dri yg laen . ak sangatt sukakan suaranya . alangkah indahny ak dapat mendengar suarany setiap hari :') . dia penah betanya kpda ak .

Azim ; BB nak anak bp t besa ?
Nisa ; sorang atau dua 
Azim ; BB nak anak laki kea pompuan ?
Nisa ; laki:) 
Azim ; laa , np tanak gurlz ?
Nisa ; saja . BB lebih suka boyz dri gurlz:) np ? B nak gurlz kea ? y ?
Azim ; t besa bole la dyrang tolong BB .

ak sangat rindu kan dua kenangan kenangan tesebut :'( . tambah ambah pabila ak denga lagu ni " CINTA TERAKHIR " . aww , pasti ak akan rindukan si dia :') .tapi sayang , cinta ak dan dia ta kekal . sebab ? munculny orang ketiga di dalam hubungan kami . wlaupon ak dan bepisah dgn si dia . ak tetap sayangkan dy .. ak tetap ingat semua kisah ak dan dy ketika dulu :'( . tapi , ini semua salah ak .. sekiranya ak ta minta dy putus dgn ak .. pasti hubungan kami akan kekal sehingga skrang . tapi , sekarang dy dah bencikan ak . okay ak bole terima :'( . tapi , ak ingin kau tahu bahwa ak amat mencintaimu sehngga sekarang 



P/s : nak join ? infonya di sini ! . harap maklum:) . 
Sekarang Nis nak tag dkat --->

Naf Nina Rahim
 Sis Sifah
dan korang semua ! :)

2 comments:

CIK IMAKASIHDANI said...

uiyoo 13 tahun :)
thanks for joining dear :)

CIK IMAKASIHDANI said...

http://kasihdani.blogspot.com/2011/03/winner-contest-kau-cinta-pertama-aku.html
jom tgk spe menang contest kau cinta pertama aku :) :)

Template By NisaaRazie