HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Hai New Skin, Bye Old Skin.

Assalamualaikum.

Teringin nak tengok hidupan laut secara LIVE !!
Hai awokk :3
Actually, nisa nak tukar skin esok tapi esok nisa tuisyen -.-
Btw, awesome bukan skin ini ;
Source from ; Wana Jeonjin
Nisa pakai skin orang untuk kali ni sebab
  • Nisa malas nak buat skin sendiri -.-
  • Lagipun nisa tak sepandai mereka yang selalu dapat TOP SKIN dekat bs.
  • Skin ni pun nisa just re-edit balik dan ada tuto dari blog lain tapi nisa lupa letak credit. Sorry :<
Haha, nak awesome skin lagi? Boleh klik sini ; Wana Jeonjin . Okay bye ^^

1 comment:

eintan nurfuzie said...

huhu...cik en kurg dgn blogskin..pakai simple template je..heheh

Template By NisaaRazie