HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Hai Cuti Sekolah!

Assalamualaikum.


Haiiiiiiiiii :3

Hari ni last day nisa duk kat sekolah bagi semester pertama. Weeeeeeeeeee! :DD
Happy tak terkata kowd sebab Mid Year Exam pun dah habis tapi malam ni nisa ada Qiyamulail -..- Lepas tu next week selama tiga hari berturut-turut nisa ada kelas tambahan waktu cuti sekolah dan pihak sekolah ada bagi modul latih tubi semasa cuti. Anahaiiii, banyak kowd! Rasa macam tak cuti sekolah jaa --''

Ouh, btw last day saya dah demam sebab main hujan pagi tadi. Haha, okay bye. Selamat Bercuti Sekolah ^^

1 comment:

eintan nurfuzie said...

dh lama meninggalkan alam persekolahn..sonok jadi pelajar..de cuti panjang..dh keje..susah nk dpt cuti..bz je memanjang.. :(

Template By NisaaRazie