HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Freebies : Emoticons Part I

Assalamualaikum.


Well, dah lama nisa tak bagi freebies right?
So, hari ni nisa terasa gatal tangan nak update macam-macam sebab esok CUTIIIIIIIIII!

Yeah, cuti apa? Esok korang bangun awal tengok televisyen okay? ^^
So, nisa nak bagi freebies ini dan tolonglah click emoticon tersebut untuk ambil url image dia sebab blog nisa ni ada disabled right click. Kalau tidak nisa tak nak letak tapi cari punya cari tak boleh nak buang -.-

So, nisa minta maaf okay.

:131:   :132:    :face2:    :face31:   :face3:   :face4:    :face5:   :face6:   :face7:  :face8:     :face9:   :face10:   :face11: :face12:    :face13:   :face14:    :face15:   :face17:   :face18:   :face19:   :face20:   :face21:   :face22:   :face23:   :face24:   :face25:  :face26:   :face27:   :face28:  :face29:   :face30:  :face31:   :face32:  :face33:    :face34:   :face35:   :face40:  :face38:  :face36:    :face39:  :face54:  :face41:   :face42:   :face43:   :face44:   :face45:   :face69:   :face71:   :face75:   :face76:

Seen? Actually, emoticon ni nisa dapat dari photobucket.com. So, enjoy with your freebies okay :D
MAKLUMAT TAMBAHAN : Anda dibenarkan disabled right click kerana nisa sudah pun buang disabled right click selepas menghupdate post ini. Sekian Terima Kasih.
Template By NisaaRazie