HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Dear Stats, I wanna say Thankyou because ...

Assalamualaikum.


Dear madam, I'm so sorry about my false. *Nahhhh, nisa dah merapu -,- macam gambar di bawah ini ↘
Nisa kotk? Wow! What's that? I don't understand

Blog Budak Hot? Blog Nisa Comel? Ehhh? Ehemm, korang ni silap masuk blog kowd*
Haha, pelik kan? Yang anehnya ada juga orang nak search macam tu :3 Nak tengok lagi? ↘

Yang ni memang terbaik sebab ada orang yang ingat link blog Nisa :')

Yang ni pelingkup blogger, lolzzz -,-

Ada lagi satu, yang ni bukan macam dekat atas ni tapi ... Ahh, tengok la sendiri ^^
PELIK TAK? -,-''\

Awesome days
Tiba-tiba ja -,- Okaylah bye, btw HAPPY BIRTHDAY to My Ex-boyprenggg.
Handsome kan dia? Tapi Ahmad Hamizan handsome lagi♥ Hee*

1 comment:

Nurrul said...

awk boleh pergi ke tuto ini :

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/01/tutorial-scrollbar-versi-3.html

Template By NisaaRazie