HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

The Awesome Days

Assalamualaikum.



Hi Everybody ^^

Hari ini sekolah nisa ada buat Hari Kokurikulum bagi kali ke-[TAKTAHU] -,-
Btw, hari ni juga buat kali ketiga nisa menangis depan mizan. Haha, dengan tak malunya >,< dan kawan-kawan nisa yang jadi mangsa. Sorry :<



Ini salah satu kelab/persatuan yang diphotographer oleh nisa dan rakan-rakan nisa. Btw, dia orang ni rajin kan-kan? Hee, and sebelum ada pelanggan datang diaorang masih sempat makan. Haha, mereka juga adalah kawan nisa :'D




Time ni nisa tengah merayau, sambil snap gambar kawan nisa. Yeah, diaorang memang comelkan? Bukan macam nisa T^T tapi nisa tetap bersyukur sebab nisa ada kecantikkan yang tersendiri :') *Tetibe je cerita soal semula jadi --''


Masa ni dah habis Hari Kokurikulum, dan kitaorang masuk kelas untuk buat study group tapi malangnya kawan nisa yang dua orang tu cabut lari -_- Huh, sedih nisa dengar. Btw, dua orang budak lelaki ni bukan satu tingkatan dengan nisa tapi boyfie nisa and kawan boyfie nisa.

TERIMA KASIH KAWAN, KERANA BUAT SAYA GEMBIRA HARI INI :')

1 comment:

AiedaHaliena said...

Uwaaa.. teringat dulu, masa hari koko kat sekolah. besst sgt. bebas je.. boleh date, bwak phne, cmra, lappie. hehe ;D

Template By NisaaRazie