HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Suntikan kali ke-4 di Sekolah Menengah

Assalamualaikum,


Hi to all my blogger friends! Actually I'M VERY MISS AT YOU! Btw, sorry sebab hari ni nisa baru boleh update blog sebab nisa jarang online ._. Almaklumlah, PMR Victim's. Haha -.-

Berdasarkan tajuk yang diberi, hari nisa nak cerita sikit pengalaman kena suntik KANJI KANCING GIGI ni hah!
Serius sakit bila bawa masuk jarum dekat bahu+tangan kita tu hah -,- Sampai ada yang menangis, haha. Btw, tahun lepas pun nisa dah kena suntik, iaitu SUNTIKAN HPV yang dalam TV tu hah. Semua orang tanya nisa, " kenapa nisa kena suntik time form 2? " Actually, time form 1 nisa dah daftar untuk kena suntik waktu akhir tahun. Lepas tu, dia orang tundakan suntikan tu waktu form 2. Haha, so kenalah suntik tiga kali dalam enam bulan buat tahun 2011. Tup-tup naik form 3 kena suntik lagi, nerhhh! Ramai orang takut T^T Btw, nisa agak terkejut sebab berat nisa turun 2kg. Haha, ringan juga aku ni >,<

Dan kelmarin nisa demam -,- sebab kesan suntikan hari Rabu tu hah. Huhu, seriously sakit bila nak angkat tangan :/ Herm, sekarang pun still sakit owww! Okaylah bye ^^

No comments:

Template By NisaaRazie