HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

New FANPAGE again -,-

Assalamualaikum.


Hi everybody ^^
Okay lama gila kan nisa tak update blog? Pfftt, nisa tak tahu nak update apa la -,- Nak buat tutorial pun dah rasa malas dah tahun ni, sebab homework banyak giloks :O

Memandangkan beberapa bulan yang lalu *Bulan lepas -,-
Page nisa dah kena hack, kedua-dua sekali hacker tu ambil. Haha, untunglah hacker tu tak hack blog nisa. Btw, nisa harap sangat korang-korang yang sukakan blog nisa dan rasa simpati dekat nisa, tolonglah like FANPAGE TERKINI nisa. Boleh? Dan ini yang terakhir, kalaulah page ni kena hack lagi. Nisa tak akan buat dah page. Nak link? Scroll ke bawah, okay? Ataupun LIKE ja dekat sidebar nisa. Sekian ^^

No comments:

Template By NisaaRazie