HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

My Second Skins in Blogskins.

Assalamualaikum ^^


Hi awak, okay hari ni nisa penat sangat sebab buat skins. Memang betullah blogskins tu susah nak buat, tu sebabnya bila ada ja orang yang pakai skins yang diperbuat daripada si CRETER ni , and dia tak REMOVE CREDITS pasti dia marah besar kan? Macam tu juga la dengan nisa ^^

So, nisa harap sangat korang-korang yang nak pakai skins nisa tolonglah jangan REMOVE CREDITS okay? Thanks.

http://www.blogskins.com/info/374767

5 comments:

Hamba Ilahi said...

penah jugak teringin nak pakai..tapi nampak themanya suma macam untuk girl ja..jadi tak sesuai kot..hehe

btw done following you..feel free to hit me back.

recently post...mari belajar rahsia senyuman...

buzz_ziela said...

cntik nye :)
sya bru nk menjinakkn dri buat bloskin. hehe~

Siti Aniza said...

shantekkk :)

Alia Azmi ◕‿◕ said...

comellah!~ alia rasa macam nak gigit jee. grr :3

Nisa Sayakinie said...

Hamba Ilahi ; Ehh, dekat blogskins.com banyak tema lahh. Tak smestinya ntok girl ja -.-
buzz_ziela ; Okay lerr tuww, Good luck yeah ;)
Siti Aniza ; Thanks :)
Alia Azmi ◕‿◕ ; Thanks, ehh jgn smpai mcm tuhh --''

Template By NisaaRazie