HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Awesome Homework!

Assalamualaikum ^^


Haii awak ^^ Ehh, sebelum tu nisa nak tanya nisa ni kategori BUDAK HOT ke? Nisa rasa tak -,- sebab nisa memang bukan Budak Hot. Haha. Okay dah lari topik --''

Sebelum nisa nak taip panjang lebar nisa nak ucapkan terima kasih dekat somebody ni hah. Iaitu . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

THANK YOU TEACHER !

Dah, sebab apa ekk? Sebab homework yang cikgu-cikgu nisa bagi banyak sangat lolz tapi alhamdulillah tinggal lagi dua tiga homework ja lagi dan nisa sekarang dah berminat nak buat HOMEWORK yang banyak. Auwww :D Hee, ehh, korang dah siap homework? Belum? Pergilah buat cepat, kang kena FACE THE MUSIC pula dengan cikgu-cikgu korang. Sekolah nisa tak dah. Sebab apa erkk? Sebab sekolah nisa dah buat SEKOLAH PENYAYANG. So, ibubapa kami lah yang akan marah kami nanti -,-

Seronokkan kalau macam tu? Baguslah --'' Ehh, lepas birthday nisa 22nd March nanti nisa nak buat satu lagi skin untuk CLASSIC TEMPLATE a.k.a BLOGSKINS. Temanya warna PINK, suka tak? :P Tak suka sudah >,< Btw, nisa terharu sangat-sangat sebab ramai yang kunjung dekat blog nisa hari ni. Thanks korang :')
Panjangkan entry nisa kali ni? Bukan selalu. Okay Bye ^^

4 comments:

amal said...

nisa super Hot !

btw , follow sini :')

http://applehijaulife.blogspot.com/

Nisa Sayakinie said...

amal ; Haii, I'm not a Super Hot -.- btw, thanks for comment :)

amal said...

Most welcome ! done follow youu too :')

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

Template By NisaaRazie