HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Aku adik mama aku?

Assalamualaikum ^^


Hello people, ehh awak apa khabar? Alhamdulillah kalau sihat. Btw, hari ni family nisa pergi shopping complex. Mama nisa penghabiskan duit sebanyak RM 206.35 hanya membeli ......

Haha, ehh, korang nak tahu tak? Tadi waktu nisa ikut mama nisa , aunty kedai tu tanya mama nisa. " Adik ke ni? " OMG!! #nampak sangat ketinggian ku sudah mencecah mamaku -,-

Terkejut weiyhh. Sebelum ni takda sapa tanya nisa macam tu, yang selalu  nak ditanya ialah... " Mereka berdua ni twins ke? " Pelik-pelik. Btw, nisa bersyukur sebab kasih sayang ayah dengan mama nisa still melekat sehingga sekarang. I loveyou mom and dad♥ 
P/S ; Awak, kite teringin nak edit blog macam dulu lagi tapi masa sangat jelly dekat kite. Sedihnyaa, T_T Btw, tolong doakan kejayaan kite untuk tahun ni yeaa. Kite nak ambil PMR pada 02 Oktober 2012 ni. Okay Bye.
Template By NisaaRazie