HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

PMR I will waiting YOU.

Assalamualaikum ^^


#Abaikan muka aku yang HUDUSSS itu ^^

Penilaian Menengah Rendah (PMR) I will wait for YOU :3 Haha, okay tahun depan nisa akan ambil exam PMR dan nisa mungkin tak update blog dalam masa 10/11 bulan sebab nak fokus untuk PMR. Nisa pun nak tukar Azam tahun ini kepada yang lebih baik untuk tahun hadapan.

AZAMKU 2012
  • Nak cari kawan yang memahami nisa.
  • Study betul-betul bukan main-main macam sekarang.
  • Solat 5 waktu bagi cukup.
  • Tak pentingkan diri sendiri.
Okay, that's all. By the way, nisa takut la. Takut nak masuk tingkatan tiga. Takut sangat-sangat, hm lepas ni nisa akan rindukan blogger-blogger semua la. Nisa harap followers nisa tak menurun macam kelmarin.

THE END

No comments:

Template By NisaaRazie