HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Lawaknya bila melihat status pertama kali post dekat FACEBOOK

Assalamualaikum ^^


Ahak, korang pernah terfikir tak nak baca balik status waktu korang mula-mula buat facebook? Nisa pun sebelum ni tak pernah terfikir. Dua tiga hari lepas nisa dah tukar profile nisa yang biasa tu kepada Timeline Facebook so bole tengok kenangan lama dan tiba-tiba ja nisa terfikir nak tengok apa yang nisa tulis waktu first time buat facebook. Nak tengok? Sila scroll ke bawah sampai jumpa ^^
.
.
.
.
.
.
Malu la pula nak tunjuk kat korang xD
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Okay-okay, sekarang korang boleh tengok ^^
.
.
.
.
.
.
.


Haha, lawakkan? Nisa tersenyum sendiri bila baca status nisa ni hah! Macam tak percaya oww! By the way, korang tahu tak nisa register facebook ni waktu tahun berapa? Nisa register facebook ni time 2009. Lamakan? Tu la, nisa ni bukan budak HOTSS macam budak-budak yang baru buat facebook tu hah. Hm, okaylah bye.

THE END

3 comments:

Onitsuka_hana said...

sepatutnya kita yang cari friend kan..hehe

Nisa Greennnpanda said...

hehe..sy xigt pun ape status 1st sy.. >_<

Nisa Sayakinie said...

Onitsuka_hana : betul-2 :)
Nisa Greennnpanda : kite pkai Facebook Timeline, tu yg bole scroll smpai bole tgk status pertama kite xD

Template By NisaaRazie