HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Kenapa ada setengah blogger tak dapat ikut tuto Nisa?

Assalamualaikum ^^


Hello, okay memandangkan nisa ni terlalu-lalu la pelik sebab ada setengah blogger tanya kenapa takda kod ini, kenapa tak jumpa? Nak tahu kenapa? Tengok list di bawah ini:
  • Mungkin korang pakai template yang berbeza, kebanyakkan tuto nisa guna untuk DENIM TEMPLATE seperti BLOG INI.
  • Mungkin korang silap letak kod.
dan Nisa takda alasan dah T.T Idea takdalah, tapi memandangkan nisa kesian kat korang, nisa akan cuba sedaya upaya untuk cari koding template lain. Okay bye.

No comments:

Template By NisaaRazie