HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Ehh, aku dengan boyprengg aku kembar siam ka? :3

Assalamualaikum ^^


Ehh, nisa nak tanya. Korang pernah tak tengok gambar boyprengg nisa? Tak? Jom tengok dekat bawah ni
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Name: Ahmad Hamizan Ahmad Shukri
Age: Fifteen years old.
Taken by me #dah la tu, kang panjang pula entry aku.
Cuba korang tengok gambar ni pula


#Ada persamaan ka? Muka nisa dengan dia sama ka? Macam kembar Siam dak? Ada?! OHMAIIGOSSHHH!!

Ambek kau, patut la ramai orang kata nisa dengan dia adik beradik -.- Tadi waktu skype dengan dia, dia kata.....
M: Ada orang suka blog dia..
N: Sapa?
M: Cousin.. Btw, dia kata kita dua ni kembar.
N: Nahhaii, --' #Sekali lagi#
KESIMPULANNYA
Sebenarnya dalam dunia ni ada 7 orang rupa yang seiras dengan kita right? ^^
THE END

3 comments:

♥ Nurhusna Syabani Hamzah ♥ said...

hehehe :D mmg ada lah sama lahh ! hee :D
tapi kata org kalau muka sama jdoh panjang ! hehehe :D
tapi kuasa Allah kita tak tahu . semoga bahagia dikk ^^

Nisa Sayakinie said...

hope mcm tu juga :)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye nisa~!!! (name kite same la, hihi~...)

thanks sudi follow blog akak.. follow sni gak, blog awk sgt cute!!! >_<

Template By NisaaRazie