HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

What?! Nisa nak try buat blogksin?

Assalamualaikum ^^


Yes, like my title i wanna make my own blogskin ^^ nisa nak cuba buat blogskin sendiri. Yea lerr, nisa jelous tengok ramai dah pandai buat blogskin sendiri. Lawa-lawa pula tu, haha. By the way, header yang nisa akan letak kat blogskin ni just nisa ambil dekat blog someone #freebies. Nisa ni tak pandai buat header yang cun-melecun macam korang, lagi pun nisa tak pakai photoshop. Nak tunggu photoshop? Nisa rasa tahun hadapan baru la nisa dapat photoshop tu -.- Hah, okayla sampai sini sahaja cik nisa membebel kang kalau nisa membebel panjang-panjang korang bukannya nak baca pun. Okey Bye.

THE END

1 comment:

Faz Abas said...

blog yang sempoi dan kemas, tetapi menarik. gambar pun cantik2, i like!

jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com.

Template By NisaaRazie