HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Sungguh Mengejutkan !

Assalamualaikum ^^


Hari ni dalam kebosanan aku promotekan blog aku disetiap station, hee. Akhirnya, trafik blog nisa meningkat dari semalam ^^ Nak tahu nisa promote macam mana? Macam ni:

Pergi ke setiap blog dan Tinggalkan Jejak dan dan nisa buat print screen and then post dekat group KB, page Blog Nurhanisah and profile efbie nisa ^^ Gambar yang macam mana? Ni hah:


Haha, tu yang ramai datang ke blog nisa. #Mungkin sebab tu, kau tahu dalam 4 minit dah boleh 5 orang datang dekat blog aku ni hah. Tak percaya? Cuba lihat di bawah ini:



Dah percaya? Terima Kasih ^^ dan lihat di bawah ini pula, by the this is the last photo:

Weee, Entry kali ni panjang ekk? Sorry lah, bukan sengaja nak panjangkannya. By the way, Happy Blogging okayh? and and Thanks drop at my blog ^^
THE END

2 comments:

ღ nurrul ღ said...

sukenya dia :)

Nisa Sayakinie said...

suka la juga, sebab blog nisa tak famous macam orang lain dan ini pertama kali orang jejak blog nisa :D

Template By NisaaRazie