HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Segmen | HasrulHassan Jelajah dan Gegar Blog 2011 !!

Assalamualaikum ^^


Nama Si Blogger: Nisa Sayakinie
Nama Blog: // NurhanisahFakhrurazi Blogger's \\
Tarikh buat Blog: 13 December 2010 #Wahh, sama dengan tarikh tamat segmen ni tapi lari 1 bulan ja -.-
Target Follower pada Tahun 2011: 1000, tak kesempaian agaknya -.- #Belagaknya kau nisa!


Haha, nisa tahu blog nisa tak sefamous korang. Pfft, -.- by the way nisa nak buat satu contest tapi susah la nak cari sponsor. Korang sudi tak nak jadi sponsor? #masih sempat aku promote. Haha, okay byewp ^^
Surat Cinta: Maaf, nisa tak boleh buka blog mulai 12 Nov sehingga 15 Nov sebab nisa pergi Lawatan Ke Kuala Lumpur, Melaka dan Cameron. By the way, doakan nisa agar selamat tiba dan pulang ekk :)
THE END

5 comments:

Tihara said...

Salam,

dari segmen yg sama,wow cantek dah folower tu :) sambil tu nak jemput
Join Giveaway Di Blog Saya..JUM :)

HafizRahim said...

jalan2 dari segmen yang sama..mula2 tak jumpa mane nak comment..hehe..anyway, nice blog..=)

Entry saya "Segmen HasrulHassan.Com : Jelajah Dan Gegar Blog 2011 !!"

Rahmah Ram Ram said...

As Salam,

Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan selamat berblogwalking. Semoga sukses selalu... dan Insyaallah semoga apa yang dihajati menjadi kenyataan :)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/11/segmen-hasrulhassan-jelajah-dan-gegar.html

shiema sufian said...

Shiema singgah dari segmen yang same. jangan segan segan singgah dan follow belog shiema ye :)
http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/11/hasrulhassan-jelajah-dan-gegar-blog.html

c genk bah ne said...

Salam Perkenalan…
Genk datang sini,
Dari segmen yang sama
Jom join segmen ini
KLIK SINI

Template By NisaaRazie