HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Segmen: Followers Didahulukan, Readers Diutamakan by Zareliqa

Assalamualaikum ^^


Wow, first time nisa dengar segmen yang macam ni. Seperti Rakyat didahulukan, Pencapaian diutamakan ^^ Actually, segmen ni nisa dijemput oleh penganjur dan nisa ingin mengucapkan Terima Kasih.
Readers or Followers?, Nisa lebih suka readers sebab nisa suka trafik nisa meningkat dan banyak komen. Korang mesti suka banyak followers kan?, kalau kita banyak followers dan orang tak baca entry kita, korang rasa macam mana? Penat menaip kan-kan, samala macam dengan nisa -.-
Okay, setakat itu sahaja ^^ nak join? klik banner di atas laju-laju untuk sampai ke destinasi yang dituju.

THE END

7 comments:

sue perbs.. said...

sy dtg usha-usha yg join segmen ni.. hehe.. setuju ngan pndapat awak

zareliqa afiqa said...

peeep! peeep! Iqa datang terjah blog kamu.
thanks 4 joining ya! :)
really appreciate it.
13/12/11 nanti kita terjah reramai pulak k. Jangan lupa datang..weee :D

izah :) said...

singgah dari segmen yang sama..jom singgah blog iza..:)

Cik Rose Cute said...

follow dan Like...

dari segmen yang sama...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/11/followers-didahulukanreaders-diutamakan.html

shida'R said...

singgah dari segmen zareliqa ^_^
salam kenal yer..

naiemah_ramli said...

singgh dari sgmen zareliqa.. :)
salam suai knal ye :)

Deqt Zainal Abidin said...

hello..dtg melawat dari segmen zareliqa :) huhu baru ade mase free nk bw

Template By NisaaRazie