HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Did you still Love me?

Assalamualaikum and Hi Readers ^^

Ehh-ehh, hari ni berapa hari bulan? Okay 8 November 2011 kan-kan? Tarikh 8 hari bulan disetiap bulan adalah tarikh yang amat penting buat nisa dan Mr M tapi, nisa sejak dua, tiga, empat, lima, ... sepuluh menjak ni nisa rasa lain sangat. Macam ada orang yang dah hancurkan hati nisa. Sejak mama nisa ambil handphone nisa, nisa jarang ambil berat tentang Mr M. Mr M maafkan nisa, and and nisa juga nak minta maaf sebab hari tu nisa buat tak tahu dekat kau. Sorry sangat, by the way nisa akan setia dekat Mr M sampai bila-bila dan nisa harap dia baca entry ni, yang INI dan INI.

Nisa SAYANG Mr M, okay byep.


THE END

No comments:

Template By NisaaRazie