HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

You are my sunshine

Hi readers ^^
How are you ? I hope you are in the well , btw hari ni aku secara free time nak kongsi fasai story mory sedikit . Sejak satu dua tiga empat lima .... sepuluh ni , aku rasa teringin nak beli pelbagai warna shawl . Kau tahu kan apa itu shawl ? Hah , bagus² . Nanti if aku terserempak dengan shawl dan ketika itu aku bersama ayah aku , gerenti aku dapat beli . Jikalau bersama mama aku , sumpah wehh , aku tak akan dapat beli shawl . Huh , kecewa² , btw aku sekarang sedang mencuba pelbagai lilitan shawl supaya nampak lebih menarik ketika bersiar² , outing , pergi kenduri , dan lain² . Tapi , if aku terjumpa shawl , korang rasa aku sesuai pakai shawl warna apa selain hitam ? Ce bagi pendapat , or vote .
Perhatian ;
Voting anda amat saya hargai ^^
 Hari Jumaat ni aku nak keluar pergi Star Parade , nak main bowling . Sapa nak join ? Jom² , aku belanja korang bayar . Hehe , itu pun kalau dady aku bagi aku main . Kalau tak , maybe tak pergi dah . Aku nak pergi main ni sebab nak training , ya la teacher aku kata next month dia nak buat tournament . So , kena practise la , bak kata pepatah " more practise , more perfect " betul kan² ? Cepat kata BETUL , kang cik NS siku kepala korang , mahu tak ? Hehe , okay lah . Nak continue reading my novel CINTA , peaceyoo (Y)
17 Oktober 2011 - 24 Oktober 2011 , final exam ! but im still relax with reading my novel . Btw , Mr M i hope you can do your exam until end of PMR ^^
Template By NisaaRazie