HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Will you be my boyfriend again?

Hi reders ^^
Yeah, aku memang tak boleh hidup tanpa dia. Tadi kat sekolah habis satu kelas tahu, memang pening nak jawab soalan mereka semua tu. By the way, kawanku Shahira kata " Nisa, lebih baik hang couple balik dengan dia. Aku kesian tengok hang, emosi tak tentu hala. Kejap menangis, kejap muram, kejap ceria.... Aku sarankan hang couple balik-lah dengan dia ". Okay, aku memang nak dia disamping aku semula. Tadi waktu rehat aku nampak dia, nasib baik tak jatuh tangga. Aku tak tahu kenapa tiba² aku jadi macam tu, so di sini aku nak bagi tahu yang aku sayang sangat dekat MR M aku. Hm, memang sedih bila putus dengan dia. Lagi sedih dari tak contact dengan dia. Ahmad Hamizan, will you be my boyfriend again? I really cannot life without you. By the way, sorry about that past time.
I hope you will agree me as your girlfriend again ^^
NOTA KAKI
Aku tahu ENGLISH aku tak hebat, so ENGLISH kau tu hebat sangatkah?
Template By NisaaRazie