HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

When I say its no my False....

Hi readers ^^
Yess, how dare are you ? -.- Always say i false about that story, Hello.. sapa suruh kau maki2 aku? Bila aku dah maki kau baru kau nak kata yang aku "hang tu cakap kuangjaq macam mana kami nak cakap sopan dengan hang?" Kalau dah aku cakap [kurengajar] Hang tak reti2 balas dengan bahasa kurang ajar ka? -.- ni mai maki aku tanpa bayar lesen parking, kau maki aku kat facebook boleh pula yeaww? tapi kenapa kau suruh aku maki kau face to face? Aku maki kawan kau tu pun sebab dia yang start maki aku kat facebook, so aku maki balik-lah kat facebook baru deal kan? Dua2 dapat malu~

Sekarang aku akan tunjuk kebenaran yang aku memang tak bersalah. So, aku akan minta maaf dekat kau dan kawan kau yang suka maki orang tanpa bayar lesen parking tuhh -.- Aku ni jenis pegang prinsip "Berani kerana Benar, Takut kerana Salah" Hah, kalau kau betul dan kau tak bersalah kenapa kau tak minta maaf dekat aku? Sekarang, aku akan minta maaf dekat kau dan ia bererti kau memang BERSALAH!! Faham?

THE END

2 comments:

CekbOlat-bOlat said...

wowowow.. shilexx babe.. maki-memaki tdak mnyelesaikan ape2.. lgipon kiter pmpuan.. tak manis :)

dun fight-fight yeah sygs,go0dgirl ^_*

Nisa Sayakinie said...

betul2, sekarang biar depa sedar depa yg slah.
hehe :D

Template By NisaaRazie