HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Penyebab orang lain tak nak masuk Blog kita

Hi Readers ^^
Baru ja kelmarin aku letak lagu dekat blog, tutap-tutap orang dah tak blogwalking dekat blog aku -.- Okay tu ada-lah satu faktor yang menyebabkan orang tak nak masuk blog kita.

Kedua, jang-lah korang letak widget banyak-banyak dekat dalam blog tuhh sebab nanti melambatkan loading~ Kang free je orang yang nak follow kau tu membatalkan niatnya.

Ketiga, jangan-lah pula kau letak post melebihi tiga post. Okay? Kesian orang yang masuk blog kau tu scroll sampai ke bawah.

Terakhir, kau jangan letak info yang tak berguna yahh ? #padahal aku pun sama -.- dan kau jangan terlalu shortfomkan ayat-ayat cinta kau tu dekat post. Nanti orang yang lebih tua dari kau susah nak baca pula, tak kesian ka?
THAT'S ALL
THE END

1 comment:

mimie_za said...

ada yg betul lah..hehehe

Template By NisaaRazie