HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

I cannot live without update blog -.-

Hi readers ^^
Okays, firstly nisa nak bagi tahu nisa memang dah dipukau oleh blogger. Kau percaya ka tak ni? Cuba kau pergi check dekat entry [INI] Dah baca? Dalam entry tu nisa kata tak nak online blogger sampai habis final exam kan²? Ohh tidak, nisa tak boleh la -.- Itulah yang dikatakan " I cannot live without update blog " but malam ni nisa takboleh nak berblogwalking lagi sebab esok nisa exam KHB *pilihan 2 dan Science paper 1 and paper 2 . So, mungkin lepas exam nisa sambung blogwalking. Nisa akan follow blog sesiapa yang tinggalkan link blog dia dekat entry segmen [NASZ] hari tu dan di shoutbox ^^
THE END 
NOTA KAKI
Lukisan terbaik yang pernah nisa lakukan tanpa bantuan sesiapa ialah time exam Pendidikan Seni Visual 2 tadi, perghh memang nisa men-jahanamkan kertas lukisan sendiri ^^

No comments:

Template By NisaaRazie