HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Blog aku ' PELIK ? '


Hi readers ^^
Ehh² kau perasan tak blog aku tak active hampir seminggu kan² ? , btw aku busy la sekarang . Problem banyak sangat and aku kena buat kerja kusus dalam masa yang singkat ! Perghh , memang dasyat cikgu tu , then 17 Oktober 2011 ( ISNIN ) final exam . Memang gila , tenaga nak bawa keluar uhh banyak siot ! Hm , ouh ya . Aku dah lari tajuk sebenarnya , hee ^^

Kau nampak tak gambar di atas ni ^ ? Hah , tak nampak ? Maknanya 3 double Jumaat ni la . Sebenar aku rasa pelik , ya la aku update entry ni 2,3,4 hari lepas . Kenapa pula dia kata 3 jam yang lalu? Kau boleh explain tak ? Hm , aku bingung gila sekarang ni ! Okay , la . Bye =='
Hubby i miss you sangat²

No comments:

Template By NisaaRazie