HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

19 Oktober 2011

Hi readers ^^
Lagi 2 bulan aku akan mengakhiri detik aku sebagai pelajar tingkatan Dua and kemudian aku akan jadi mangsa PMR . Cepatkan masa berlalu? Hm , exam Final pun tengah menghapiri diriku . Btw , sejak aku ambil ujian bulan Ogos , pencapaian aku makin menurun . So , this is my chance to become the 1st place student of Two Andalas *sepiking dah ! in exam . Hah , exam nak dekat and mungkin aku tak akan update apa2 dah dekat sini sebab nak study . Okaylah , aku harap dalam masa sebulan ni korang tolong jaga blog aku baik2 . Okay , bye ^^
*Cakap English terkaku-kaku,
Harap korang jaga blog aku .
Template By NisaaRazie