HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Klik URL bawah ni untuk join ;



Hi readers ,
Kepada blogger2 yang singgah di blog ini dan nak letak nisa dalam bloglist nisa dipersilakan . Kemudian sila letakkan URL blog korang di ruang komen post ini . Sekian ,


PERHATIAN !! 
*Segmen akan ditutup pada 26 Julai 2011 jam 10 malam

14 comments:

azam said...

tukar link.....

"salam singgah kenalan....jika sudi follow² ye...
see u around and happy blogging"

Gen2Merah said...

salam.. sudi ke nak tukar link @ follow blog saye..

Kalau ya bagi respon.. Insya Allah saya akan feedback blog awk semula..

http://gen2merah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

salam ukhuwah antara kita

Clara said...

kalau sudi jom tukar link

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow...jom singgah!!

http://phoenix-hidupseoranghamba.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

dh letak dlm bloglist dh..

jgn lupa letak balik k..

Gen2Merah said...

terima kasih ya. dah masukkan awak dalam bloglist ISTIMEWA saya.. dah follow awak juga.
salam persahabatan

~Gen2Merah~

Phoenix (نعيم امين) said...

blog anda dalm "next blogger generation"..selamat berkenalan

Atika Farha ;D said...

saya berminat untuk bertukar link dengan anda. sila balas di http://blogfarha.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html sekiranya anda bersetuju dan saya akan terus masukkan link blog anda di bloglist saya. sekiranya tiada balasan saya menganggap anda tidak berminat untuk bertukar link dengan saya. terima kasih :)

Lulu Caldina said...

minat tak?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Aku DaN SeSuAtU said...

salam blogger..jom tukar2 link

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Template By NisaaRazie