HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

sukan tara

hello peeps , okay . . sebelum itu nis nak bagitahu something , kelmarin 19/06/2011 adalah Hari Bapa di Malaysia bukan ? okay , btw nis lupa nak update blog sebab kesibukkan dengan Hari Sukan untuk tahun 2011 and I want to say 1 more time ; ILOVEYOU DAD !


yess , that's my father . So , why ? btw time ni abah nis dekat Shanghai , China . Okay , abah nis ni baik sangat . Kisah yang nis takboleh lupakan ialah ayah nis selalu sokong nis dimana jua , bukan macam mama nis .Nis masuk acara untuk hari sukan dia tak bagi . Mama , did u know yang markah kokurikulum tu penting okay ?! Hm , and satu benda yang nis tak boleh lupakan time nis year 4 . Kenapa ? sebab abah nis belikan fon CSL ~ ala , fon tu cepat habis bateri la tapi dengan fon tu apa yang nis boleh buat ? Lagipun time tu nis baru year 4 bukan tahu pun couple2 ni . So , nis dapat fon tu just text dengan kawan nis and calling2 with my mom and dad . Setelah nis hampir masuk year 6 abah nis dah ambil balik fon tu sebab nis akan menduduki exam UPSR tapi malangnya nis dah hampakannya . Abah i'm sorry , why i say like that ? because nis ni anak sulung . Nis ni adalah harapan keluarga , nis juga adalah contoh kepada adik2 nis yang masih kecil and now nis betul2 berazam akan score A dalam PMR next year .

THE END !

And next , hari ni ada sukan tara . Fuhh ! , penat sial ! macam nak tercabut kaki kowd* tapi2 yang nis benci gila2 ni time larian 100m . Lagi 1 langkah nak lepas dari garisan penamat dah 18 saat tepat2 , hoih ! gilakah ? aku ni gemuk sangat ka ? hm , maybe . btw , hari ini adalah hari yang paling mengembirakan nis sebab dapat buat date dengan boyfie nis . *Ceyhh ! , habis kawan2 nis perli nis tadi . Aku tahu la aku dengan dia satu rumah sukan , so ? apa masalahnya . hm , yang satu lagi masalah ni nis nak senyum pun tak boleh kah ? Bukankah memberi senyuman itu adalah sedekah ? *Haha ! , okay2 . bai semua , selamat berblogwalking di malam hari ini .

No comments:

Template By NisaaRazie