HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

contest " Gambar Terbaik ! "



hello guys , actually nis tak nak join apa2 sebab kesakitan kepala nis makin menjadi2 . btw , nis teringin gila2 nak join contest ni untuk mencuba nasib . okay contest ini dianjurkan oleh jenylia dan hadiahnya sangat2lah okay . let's start :65:


okay , sekarang tiba masanya untuk nis ceritakan kenapa , mengapa , bagaimana nis memilih gambar ini sebagai gambar terbaik nis .

Actually , gambar ni kawan nis yang snap dan waktu ni nis berada di Perpustakaan Awam di Alor Star , Kedah . Ya nis orang utara :1: , okay sebelum tu nis lupa nak kenalkan diri nis tapi nis malas untuk menaiplah . So , anda hendaklah klik SINI untuk mengenali diri nis . okay jum mulakan edisi karangan kenapa , mengapa ? Di perpustakaan , nis berada bersama rakan2 kesayangan nis dan waktu tu kita oarang engah buat revision Mathematics sebab nak exam dah lagi seminggu . After kitaorang study , kitaorang pergi lunch dekat FoodCourt City Plaza dan terus masuk balikdekat Library . And then , kitaorang dah malas nak study sebab dah 2 jam kitaorang study untuk 1 subjek and last kitaorang ambil keputusan untuk bersantai dekat dalam tu . Itu pun nasib nis bawa camera , boleh snap pelbagai kerenah . Btw , buku tu memang nis cari2 sangat untuk bergambar bersamanya sebab buku tersebut terdapat pengajaran . Maybe ? , ya la . Tengoklah , tajuk dia memang salah 1 pengajaran kan2 ? okaylah maybe setakat ini sahaja acara karangan nis .


Okay kepada Blogger2 yang baca entry ini tolong2lah like sebab ia akan memberi markah untuk nis mencapai kemenangan . Anyway , thank you . Iloveyou :h:

7 comments:

Onitsuka_hana said...

dah like..gud luck :)

alyajane said...

sila letak button like ye heheh kalau x tau sila rujuk blek entri penganjur

alyajane said...

ok cukup syarat hehe soryy x nampak button like tu heheh rupenya kat atas hehe ingatkan kat bawah hehehe

mUm_tAz said...

semoga berjaya..
org kedah gak.. hahaha

Nisa Sayakinie said...

@Onitsuka_hana thankyou :)

Nisa Sayakinie said...

@alyajane hee , buat perbezaan skit ;D

Nisa Sayakinie said...

@mUm_tAz tengs , :) ehh2 org kedah ka ?

Template By NisaaRazie