HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Contest Aku Dia atau Mereka


Hello guys , nampak tak title hari ini ? btw , ni contest pertama yang dianjurkan oleh Nurhanisah Binti Fakhrurazi . Oleh kerana rumah DAMAR naib JOHAN so , nis nak buat contest la kan . Okay , jum lihat syarat2 untuk menyertai contest ini .




1) Sila like page INI !
2) Dikehendaki upload picture anda di wall page tersebut . Bukan seorang , tapi berdua atau ramai2 . Jika berseorangan maka gambar tersebut akan direject secara aoutomatik .
3) Pemenang akan dikira berdasarkan jumlah pengelike terbanyak . So , anda dikehendaki mempromote page itu dan link gambar anda selepas gambar anda diuploadkan kedalam album contest di page tersebut .
4) Jika contest ini tidak mendapat sambutan melebihi dari 10 orang , maka contest ini akan DIBATAL secara auto !
5) Contest ini akan berjalan dari 28 Jun 2011 sehingga 21 Ogos jam 10 pm
6) Hadiah contest ? Akan diberitahu seminggu sebelum contest ini TAMAT
7) Follow blog ini ? Ikut kehendak anda , jika tidak mahu tak mengapa .


SEKIAN TERIMA KASIH ! and GOODLUCK FOR YOU ALL :95:

13 comments:

Mischenta ima said...

mcm nk juin..hehehhehehe

Zulaikha Amielia said...

Gambar boleh edit x ?

Zulaikha Amielia said...

piC boleh edit x ?

Anonymous said...

piC boleh Edit x ?

syapik said...

saya join kontest ni taw !

Nisa Sayakinie said...

@Mischenta ima join je la :) lagi ramai lagi bagus

Nisa Sayakinie said...

@Zulaikha Amielia boleh

Nisa Sayakinie said...

@syapik okay , dijemput join :)

ShuhAila ShaMin said...

follow dh blog ny and join dh contest ny , saya dh upload gmbr vbest friend , tp sya link di bwh gmbr 2 di kotak comment box tw :) thx

ShuhAila ShaMin said...

oo lupa ny blog link sye , http://ohblogieku25.blogspot.com

NISA NASI said...

joining u bebeh!

bunga said...

wahhh...cantik..kuning mmg nampak menyerlah..

Nisa Sayakinie said...

@bunga yess , thats right ^^

Template By NisaaRazie