HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Contest " Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool! "






**klik banner ini untuk ke belog beliau

are you see that banner :120: ya . . nis nak try la join contest ini sebab :120: sebelum2 ni pun nis ada join contest tapi kalah :face10: kali ini nak try la join sekali sebab dah lama berhenti menghadirkan diri untuk menjejakkan kaki ini supaya kalah dalam edisi contest2 ni buekk haha , if ada rezeki nis menang alhamdulillah la but if kalah huh nasib ja la . btw , contest ni bukan nis pergi dekat blog cik aish tapi dia yang jemput nis . *entah dari mana dia dapat link blog ni , :face54: hee biarlah dari mana dia search . anyway , maybe nis dah lengkapkan peraturan contest ini 100% kenapa nis kata maybe :120: sebab nis takut ta betul ja peraturan yang dia bagi . okaylah , jom ke step seterusnya :65: http://nysnyesa.blogspot.com/2011/05/holiday-school.html

*ehem2 , kenapa nis pilih entry itu sebagai entry yang paling TOP :120: sebabnya itu adalah mengisahkan pelajar sekolah akan cuti sekolah selama dua minggu pada akhir semestar pertama . . haa , sesuai la tu dengan usia nis yang muda ni . ( aceyh :x: muda la sangat kan2 :120: buekk )

okay , oleh hal demikian nis dikehendaki mengajak salah seorang tetamu terhormat dari rumah ini untuk menghadirkan diri bagi memeriahkan contest beliau . so , nak tahu siapa yang tercalon oleh nis jom lihat siapa yang kena :face44: ;


emoticon12 Anisah Ramli ( ehh2 , nama dia hampir sama dengan nis la :face75: )



**YEAH :x: SUDAH SELESAI AKHIRNYA . PENAT JUGAK BUAT ENTRY SOAL CONTEST NI YA ~ *haha , tapi nis tak berharap yang nis ni akan jadi winner dan nis yakin nis akan lost .

2 comments:

Are-Nisa said...

waa tq auw tag nisa.. :D nisa akan join nnti.. thanks again.. :P

Nisa Sayakinie said...

@Are-Nisa okay sys , yg pasti 3 Jun ni dh closed . . cepat aww !

Template By NisaaRazie