HOME ABOUT ME TUTORIALS FREEBIES LINKIES INSTAGRAM

Cara Pemilihan Pemenang Contest

Assalamualaikum.

KLIK BANNER UNTUK JOIN :)

Okay, hari tu ada orang tanya nisa cara pemilihan pemenang macam mana? Sebelum tu nisa nak minta maaf sebab tak boleh update pasal pemilihan pemenang dua hari lepas dan hari ini nisa baru sempat nak update. Btw, besar kemungkinan nisa akan lajakkan lagi tarikh tamat contest ni. Mungkin lepas raya kut sebab nisa nak fokus untuk percubaan PMR dua bulan lagi. Huh, takut kut T^T So, tengoklah keadaannya nanti.

CARA PEMILIHAN PEMENANG CONTEST
Yang tu jaa, senang bukan? Btw, adik nisa dengan nisa yang akan menilai korang jangan risau keyh dan nisa nak minta maaf kalau korang berkecil hati dengan cara nisa memilih pemenang. Ohh, sebelum nisa lupa nisa akan follow balik korang jangan risau keyh ^^

No comments:

Template By NisaaRazie